Goede 1e helft 2e niet genoeg voor 3 punten

Na de blamage in Denekamp op meerdere fronten moest er wat rechtgezet worden voor het tweede, ditmaal tegen een sterke tegenstander, Dos’37 3 uit Vriezenveen.

Het 2e had dan ook de intentie om een goed resultaat te halen, dit was ook te zien aan het spelbeeld en de felheid waarmee het 2e kampioenskandidaat Dos’37 het vuur aan de schenen legde. Het eerste wapenfeit kwam echter van de Vriezenveeners, maar de uitstekende keepende Martin Flores, die na een tijdje afwezigheid weer in de goal stond, plukte de bal katachtig uit de hoek. Het eerste wapenfeit van Blauw Wit’66 was wel raak. Een afvallende bal werd kiezelhard met een dropkick binnengeschoten door Jaron Kampman, notabene met zijn gouden linker: 1-0.
DOS’37 bleef echter gevaarlijk met lange ballen over de verdediging en daar resulteerde in de 20e minuut dan ook een goal uit: Martin werd in de lange hoek geklopt met een harde schuiver.
Blauw Wit’66 beet echter nog steeds keurig van zich af en gaf zich niet gewonnen, de felheid waarmee werd gespeeld stond haaks tegenover de presentatie van vorige week in Denekamp. Blauw Wit’66 kreeg dan ook loon naar werken in de 26e minuut, Thijmen ontving de bal van rechts, bracht met een mooie steekpass Marten in stelling die koelbloedig, ook met zijn gouden linker, in de korte hoek afrondde: 2-1. Domper was dat na de 2-1 de sterk spelende Jori Schuttert vervangen moest worden met een enkelblessure, hij werd vervangen door Derren Bieleman. Er waren verder geen noemenswaardige kansen te noteren, ruststand: 2-1.

In de tweede helft had het 2e zeker de intentie om op dezelfde wijze door te gaan, maar gaandeweg de helft werd het 2e steeds verder teruggedrongen. De strijdlust was nog steeds aanwezig, maar de passes kwamen niet meer aan en het was wachten op een doelpunt: in de 65e minuut viel deze dan ook, ondanks een vlagsignaal van grensrechter Martin van Dijk. Scheidsrechter Lugtenberg negeerde het signaal en keurde de overigens prachtige lob over Martin Flores goed: 2-2. Een kwartiertje later was het weer raak voor de bezoekers uit Vriezenveen. Geklungel in een kluwe van spelers leverde DOS’37 balbezit op, een voorzet van rechts werd koelbloedig binnengekopt: 2-3. Blauw Wit’66 drong daarna weer aan, maar verder dan een aantal scrimmages voor de goals van DOS’37 kwam het niet. Volgende week wacht de koploper De Esch 2 uit Oldenzaal.

Martin Flores; Tim Welgraven, Nick Dijkink, Jori Schuttert (30. Derren Bieleman), Tijmen Bekkernens; Ilja Spijker, Jaron Kampman, Danny Meijerink, Marten Hulleman; Thijmen Voogt & Pieter Nijhuis

Meer van Blauw Wit 2 Terug naar overzicht

Sportsads