Lastige wedstrijd voor Blauw Wit 5

Het was een lastige strijd, deze middag tegen een onbekende tegenstander: GFC uit Goor. De gasten waren met name voor de rust aanvallend gevaarlijk mede door toedoen van de zeer snelle linkerspits. Hij was ook de aangever van de 0-1, de spits was goed meegelopen en kon zo binnentikken. Maar vlak voor rust hoefde André W maar eventjes de bal te schampen na een voorzet van de andere André om de 1-1 binnen te werken.

Met twee verse backs startte Blauw Wit na de thee goed, bouwde een overwicht op en wist ook twee keer te scoren: eerst schoof Remon heerlijk in na een goede breedtepass van André W en laatstgenoemde kopte een hoekschop prachtig in: 3-1.

Gelopen strijd, zou je denken! Maar de gasten kozen massaal voor de aanval en wisten eerst de 2-3 te maken, de spits was net iets eerder bij de bal dan keeper Uilko. En wat eigenlijk niemand verwachtte en hoopte gebeurde toch: de linkerspits kopte prachtig raak, met nog maar twee minuten op de klok: 3-3. Uiteindelijk een terechte puntendeling op deze koude wintermiddag.

Opstelling:
Uilko;
Herman, Hans, Alex L, Jan;
Wilco, Jacco, Jorn;
Remon, André W, André S.

Invallers: Wouter, Erik, Martin.

Meer van Blauw Wit 5 Terug naar overzicht

Sportsads