Blauw Wit 5 moet Eibergen kampioenschap laten

Een bijzonder feestelijke ambiance vanmiddag op en rond veld 2: de gasten uit Eibergen kwamen per bus naar Holten; na de midweekse winst op GFC gloorde de titel maar alleen wanneer de 3 punten mee de bus in konden. Reden om met een schare aan supporters (met spandoeken en veel mobieltjes voor filmopnames) naar ’t Vletgoor te komen. Maar zo’n cadeautje geef je als blauwhemd niet zomaar weg, de gasten moesten alles uit de kast halen maar na 90 minuten kon de champagnefles open.

Eibergen, al 10 duels achtereen gewonnen, scoorde al snel na aarzelend verdedigen, maar een strafschop na een kwartier betekende weer opnieuw beginnen: Robert werd binnen de 16 tegen het gras gewerkt en spits André W schoot beheerst raak: 1-1.

Maar de snelle en ongrijpbare linkerspits die de 0-1 had gemaakt scoorde een tweede treffer voor rust en na 5 kwartier ook de derde, een harde fraaie kopbal: 1-3, en werd min of meer ‘man-of-the-match’. De goed fluitende scheidsrechter Harry Sjoers blies na 90 minuten en het feest kon beginnen. Terechte kampioenen, als je drie duels voor het einde al ‘los’ bent. PROFICIAT, FC EIBERGEN 3.


Opstelling:
Uilko;
Herman, Hans, Alex L, Jorn;
Jacco, Michel, André S.

Remon, André W, Robert.

Invallers: Marc, Martin, Joost.

Meer van Blauw Wit 5 Terug naar overzicht

Sportsads