Druk bezochte ledenvergadering

Afgelopen maandag 20 november werd de jaarlijkse ledenvergadering van Blauw Wit gehouden. Een flink aantal leden had de moeite genomen om naar het sportpark te komen. Van de penningmeester kregen zij een positief verhaal met een mooi resultaat over het afgelopen seizoen.

Na de korte pauze werden onder andere het inkoop beleid in de kantine en het vrijwilligersbeleid besproken. Voor de kantine werd besloten dat het bestuur doorgaat op de ingeslagen weg om te kiezen voor zoveel mogelijk inkoopvoordeel boven voorkeur voor een bepaald biermerk. Het vrijwilligersbeleid werd uitvoerig besproken waarbij diverse voors- en tegens aan bod kwamen. Er is besloten door te gaan in de gekozen richting en een denktank in het leven te roepen die het bestuur zal helpen de details in te vullen en wellicht wat scherpe kantjes weg te nemen. Dit zal dan in een extra vergadering in het voorjaar aan de leden worden gepresenteerd.

Na de diverse agendapunten volgde de bestuursverkiezing waarbij duo-voorzitter Wim Borghuis afscheid nam. Collega voorzitter Erik Huzen werd voor 1 jaar her-benoemd, nu dus alleen voorzitter. Erik roemde Wim vanwege zijn grote inzet in het project voor het realiseren van het kunstgrasveld vorig seizoen en zijn vernieuwingsdrang en stiptheid in tal van andere processen.

Erik Groot werd gekozen als secretaris in de nog openstaande vacature na het vertrek van Jarmo Hartkamp vorig jaar. Mark Wonnink was al twee jaar ad interim penningmeester nadat hij eerder wilde stoppen maar is nu toch voor nog één jaar officieel herkozen waarmee hij in de praktijk zijn 2e termijn volmaakt. 

Ook nam de club afscheid van bestuurslid senioren Kees van Dijk die na twee perioden de kar te hebben getrokken voor de senioren commissie het bijltje er bij neerlegt. Helaas is voor hem nog geen opvolger gevonden.

BW LV 2017 3

Foto vlnr: Erik Huzen, Kees van Dijk, Wim Borghuis en penningmeester Mark Wonnink.

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads