Sportief Beldmantoernooi

Het op vrijdag 22 december gespeelde Beldman Zaaltoernooi voor de hogere Senioren en junioren  is weer geslaagd en sportief verlopen in sporthal ‘t Mossink.

Het zaalteam Tempomark,  vijf jaar op rij toernooiwinnaar moest deze avond in de beslissende laatste wedstrijd van de avond tegen het selectieteam De  Playboys hun meerdere accepteren en met een duidelijk verlies van 0 – 3. Deze laatste wedstrijd was een van de top wedstrijden van de avond met een gedreven Nick Dijkink en technisch goed spelend jong team met een goed keepende Maurits Beldman. (geen familie van de Blauw Wit ‘66 -Beldmannen).

De meeste teams moesten even wennen aan het korte spel maar pakten het later goed op, met elk 1 keer spelend in de Rietbergzaal en de andere 4 in de sporthal. Werd er het begin nog grote uitslagen genoteerd wanneer er tegen de junioren van A1 werd gespeeld maar deze begonnen steeds beter te spelen met lagere verliespartijen hun onderlinge wedstrijd werd  3-4 voor Flamingo. Ook het team van Marten Hulleman bracht power in de strijd met een vaak uit zijn doel sprintende Marten. Het Selectie 2-De Harde kern had hun leider Martin van Dijk op goal en deze keepte als oud keeper voortreffelijk. Het zaalteam met deze keer Edwin Aaftink in de goal wonnen al hun wedstrijden behalve de laatste O zo beslissende tegen Selectie 1-De Playboys.

Deze avond werd in één poule een halve competitie gespeeld met 6 teams waarbij de volgende eindstand werd bereikt: S1-De Playboys, Zaal 1- Tempomark, S2-De Hardekern, 3e-El Precidente, A1 A-Boca Junior en A1 B-Flamingo.

Als winnaar van het toernooi om de Beldman-Trofee - S1-De PLAYBOYS werd deze trofee overhandigd door Arnoud Beldman en ontvingen zij een traktatie van BAR ’t Mossink Björn Rustebiel. Als speler van de het toernooi werd Ilja Spijker verkozen als jong veel belovend talent.    

Aan het eind van de avond werden de scheidsrecbters Henk Finke, Dirk Jansen en Harry Sjoers bedankt voor het fluiten en de wedstrijdleiders Arnoud Beldman, Gijs Beldman en Maarten Kruimelaar voor hun medewerking en ontvingen elk een tractatie uit handen van Toernooileider Gerrit Dikkers.

 

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads