Blauw Wit 4 winnaar Gerrit Dikkers toernooi

Vrijdag 26 januari werd dit jaarlijkse winter Zaalvoetbaltoernooi gehouden in sporthal ’t Mossink voor de lagere senioren teams en zaal. Dit jaar hadden we 1 poule met 5 heren teams enkele competitie en 1 poule met 4 dames teams welke een dubbele competitie speelden. Met 4 eindwedstrijden tussen de heren en dames teams, met als algemeen winnaar BLAUW WIT 4 OLÉ welke met 5 doelschoppen tegen DE SLOPERS -Vr2 beslist werd. Dit werd aan het einde van de avond als positief ervaren.

Er ontstonden mooie spannende wedstrijden waarbij alle teams met punten eindigden. Bij de dames teams waren de verschillen iets groter maar er werd tot het einde door allen enthausiast gevoetbald. Poule winnaar werd hier DE SLOPERS- Vr. 2 welke met een beter doelsaldo  van + 28 als eerste eindigde, met als 2e DE WITTE WIJN WIEVEN,  3e  YVONNE’s KEUS en 4e  VROUWEN 2.0.

In de heren poule was het tot het einde spannend en werd outsider het team BLAUW WIT 4 OLÉ eindwinnaar met 8 punten en doelsaldo evenveel als het zaalteam VOLLDAMPF maar één doelpunt meer gescoord. Als 3e eindigde STIEFBEEN & ZOON - 5e, 4e THERAPEUTEN - Hr.35+ en als 5e TEAM FOUR - 4B.

Aan het eind van de avond werden door de organisatoren van dit toernooi Gerrit Dikkers en Tonnie Beldman de scheidsrechters Herman ter Harmsel, Martin Kerkdijk, Marcel Nijhof en Harry Sjoers bedankt voor het belangrijke fluiten en Arnoud Beldman en Maarten Kruimelaar voor hun hulp. Als speelster van dit zaaltoernooi werd Renee Tuitert en speler Erik Paalman gekozen, de BOCAAL en een consumptie ging naar de eindwinnaar BLAUW WIT 4 OLÉ. Hierna bleef het nog lang gezellig onder genot van drankjes en hapjes in BAR ’t Mossink.

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads