Rabobank clubkas actie

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 185.000,- beschikbaar! Ook z.v.v. Blauw Wit doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 185.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Blauw Wit ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Het is voor Blauw Wit belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aanschaf van pupillen doelen. De KNVB start met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen: kleinere teams en velden. Om aan deze verandering te kunnen voldoen, moet het aantal doelen bij Blauw Wit worden uitgebreid. 
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan ons tijdens de Rabo Clubkas Campagne

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt.

Alvast bedankt voor jouw steun!

clubkas

Meer van Berichten Terug naar overzicht