Verzorging Blauw Wit ’66 seizoen 2018-2019

Met het benoemen van Suzan Steenhuis-Voortman (links op foto) is het team verzorging voor seizoen 2018-2019 compleet. Samen met Kirsten Bronsvoort (tweede van links op foto) zal Suzan de verzorging van met name het 1e en 2e elftal op zich nemen. Rianne Brummelman (tweede van rechts op foto) is verantwoordelijk voor het spreekuur verzorging voor de jeugd en de info avonden (o.a. blessure preventie). Dit is een wekelijks spreekuur op de maandagavond van 7 tot 8 voor alle leden voor vrijblijvend advies over blessures en het herstel daarvan dat in het nieuwe seizoen zal worden opgestart.

Verzorging2

Suzan stelt zich voor!

 

Mijn naam is Suzan Steenhuis-Voortman, woon al een aantal jaren in Holten en ben voetbal liefhebber. Ik voetbal zelf recreatief bij de dames 25+ sinds 2016.

 

 

Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn sportmassage opleiding via NGS. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen bij het huidige verzorgingsteam onder leiding van Kirsten Bronsvoort. Vanaf aankomend seizoen zal ik het (sport)verzorgingsteam komen versterken. Ik heb altijd al affiniteit gehad met sport, met name de verzorging sprak mij erg aan. Dit is dan ook de reden dat ik de opleiding sportmassage ben gaan volgen, om mijzelf te ontwikkelen en meer kennis te bezitten zodat ik anderen op weg kan helpen. Deze mogelijkheid heb ik gekregen bij Blauw Wit ’66 en ik hoop een mooie bijdrage te leveren aan onze club!

 

Verzorging Blauw Wit ’66 seizoen 2018-2019

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads