Vrienden- en vriendinnendag Blauw Wit’66 groot succes!!!

Op vrijdag 5 april was het dan zover. Alle jeugdspelers van Blauw Wit’66 van zowel jongens- als meisjes onder de 11 t/m de mini’s mochten een vriendje of vriendinnetje meenemen naar Blauw Wit’66 op sportpark ’t Vletgoor. Ook kinderen die geen uitnodiging gekregen hadden waren uiteraard van harte welkom. Alle ingrediënten waren aanwezig om er een leuke middag van te maken. En wat was het ontzettend gaaf!

De 130 kinderen die zich opgegeven hadden kregen een heus voetbalspellencircuit voorgeschoteld op veld 1 en 2. Onder toeziend oog van de enthousiaste ouders en fotograaf Math Willems hebben de spelers en speelsters onder andere gedribbeld om pionnen, geschoten op kleine- en grote goals en natuurlijk partijtje gespeeld.

De oefeningen werden begeleid door leden van Blauw Wit’66 die zelf ook al training geven of fanatieke ouders die hun handen uit de mouwen wouden steken. Wat deze middag extra cachet gaf is dat onze vrouwen 1 trainer Johan Nieuwenhuis een oefening verzorgde, maar ook spelers van ons eerste elftal: William Kolkman & Jarno Dijkstra droegen ook hun steentje bij!

Als slagroom op de taart mochten alle kinderen een penalty schieten op keeper Edwin Aaftink.

Aan het eind van de middag kregen alle kinderen een goodiebag mee naar huis als presentje, gesponsord door Ramon Zomer Intersport Nijverdal, met daarin: Een echte Blauw Wit’66 sleutelhanger, een appel (gesponsord door Coop Holten) en een pannenkoekenbon (gesponsord door Pannekoekenbakker Holten).

Alle sponsoren: hartelijk bedankt voor jullie fantastische bijdrage om deze middag tot een geweldig evenement te maken! Benieuwd naar de foto's van de Vrienden en Vriendinnendag? Bekijk de foto's op de Facebook pagina van fotograaf Math Willems (bedankt dat je er weer bij was Math!) Voetbal Holten.

Groepsfoto

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads