Blauw Wit’66 werkt aan continuïteit voor het nieuwe seizoen 2019/2020

Blauw Wit’66 is de afgelopen maanden druk bezig geweest om de aflopende contracten met de trainers en verzorgsters te verlengen met een periode voor 1 jaar. En dit is met alle trainers gelukt, zowel bij de senioren als bij de jeugd!

‘’Het was al een tijdje bekend dat Helwich Machielsen ging verlengen, in december was dit al rond. Dit spreekt veel vertrouwen eruit. Ondanks de mindere resultaten, hebben wij, maar ook Helwich er vertrouwen in dat we verder kunnen bouwen. Dit zelfde geldt eigenlijk voor onze trainer van het 2e, Henk Berenschot. De groep is enthousiast over Henks trainerscapaciteiten ondanks dat ze helaas op de laatste plaats staan. Met de verzorgsters Suzan Steenhuis-Voortman en Kirsten Bronsvoort en keeperstrainer Marcel van den Berg erbij die ook blijven, hebben we ook voor het seizoen 19/20 een kundig team staan bij de senioren’’ aldus Henri Thalen, voorzitter Technische Commissie. Ook bij de Vrouwen 1 blijft trainer Johan Nieuwenhuis volgend seizoen de scepter zwaaien. Voor Vrouwen 2 en enkele meidenteams worden nog enkele trainers gezocht.

Dan naar de jeugd, waar de nieuwe jeugdvoorzitter voor het seizoen 19/20 ook niet mag ontbreken. ‘’We zijn bijzonder blij en bovenal ook trots dat we met de drie selectietrainers tot overeenstemming zijn gekomen voor een verlening van één seizoen”. Ton Meussen had in januari al voor 1,5 jaar getekend, Marco Schuiterd en Lucas Woearbanaran kwamen daar eind maart bij. Met René van den Berg hebben we ook een erg goede keeperstrainer voor de jeugd, die onze keepers zichtbaar beter maakt. Ook het sportspreekuur van onze jeugdfysiotherapeute Rianne Brummelman is een schot in de roos. De spelers van elke jeugdelftallen komen regelmatig langs als een pijntje of een blessure hebben. Het is een extra faciliteit dat wij hebben als club zijnde waarmee we ons op een positieve wijze kunnen profileren’’ aldus de nieuwe jeugdvoorzitter Marten Hulleman.

Verdeling trainers 2019/2020 z.v.v. Blauw Wit’66
1e elftal: Helwich Machielsen
2e elftal: Henk Berenschot
Keeperstrainer: Marcel van den Berg
Verzorgsters: Susan Steenhuis-Voortman en Kirsten Bronsvoort
Vrouwen 1: Johan Nieuwenhuis
JO19-1: Marco Schuiterd
JO17-1: Ton Meussen
JO15-1: Lucas Woearbanaran
Keeperstrainer: René van den Berg
Fysio: Rianne Brummelman

Trainers2019 2020

V.l.n.r. Henri Thalen, Marco Schuiterd, Ton Meussen, René v/d Berg, Rianne Brummelman, Marten Hulleman, Lucas Woearbanaran en Henk Berenschot

HelwichMachielsen2019 2020

Hoofdtrainer Helwich Machielsen

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads