Erelid Johan Stam overleden

Vanochtend bereikte ons het trieste bericht dat ons erelid Johan Stam op 73-jarige leeftijd is overleden. Johan was al sinds de oprichting van onze vereniging bijzonder actief als vrijwilliger. In de beginjaren van de vereniging hielp hij om z.v.v. Blauw Wit’66 op te richten.

Johan was altijd zeer betrokken bij onze vereniging. In al die jaren dat hij betrokken was bij Blauw Wit’66 heeft Johan diverse functies uitgevoerd, tot zijn overlijden was Johan actief als bestuurslid Onderhoudscommissie.

In 2016 werd Johan door burgemeester Arco Hofland van de gemeente Rijssen-Holten benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau, als blijk van waardering voor zijn tomeloze inzet als vrijwilliger van Blauw Wit’66.

Nog maar kort geleden kreeg hij te horen dat hij ongeneeslijk ziek was. Wij wensen zijn vrouw en kinderen, familie en vrienden veel sterkte met het dragen van dit verlies.

Alle trainingen en wedstrijden zijn afgelast tot na de begrafenis.

Vanaf 20:00 opent het bestuur de kantine voor al haar leden om de kantine als ontmoetingsplek te laten fungeren, mochten mensen hier behoefte aan hebben. Iedereen is van harte welkom.

Bestuur z.v.v. Blauw Wit’66

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads