Uitbreiding internetcommissie

Na een aantal jaren als “éénmansbedrijfje” te hebben gedraaid is sinds kort de internet commissie weer uitgebreid. We zijn blij te kunnen melden dat Kjell Spijker is toegetreden tot de commissie en hij kan daar met zijn kennis een flinke boost geven. Kjell werkt dagelijks aan ontwikkeling van websites en heeft dus flink wat ervaring op dit vlak.

Inmiddels zijn de eerste problemen en foutjes al verholpen. Het programma werd bijvoorbeeld niet goed weergegeven op bijvoorbeeld de iPad en er was het lang bekende probleem met het foto album. Beide zijn inmiddels opgelost.

Uit deze voorbeelden blijkt ook dat we het soms niet weten als iets niet goed werkt. Het kan best dat een onderdeel op een laptop prima werkt, maar op tablet of telefoon niet. We horen het daarom graag als er iets niet goed uit ziet op de website, maar vermeld dan wel even op welk apparaat je de site bekijkt en liefst ook met welke browser. Je kunt deze zaken mailen naar website@blauwwit66.nl.

De internet commissie is niet verantwoordelijk voor alle inhoud van de website, dat moet vanuit alle geledingen van de vereniging binnen komen. Maar als je foutieve gegevens ziet mag je ook die bij de internetcommissie melden via bovenstaand mailadres.

Ideeën voor nieuwe zaken op de website zijn ook welkom. Daar waar het zaken betreft die wekelijks bijgewerkt moeten worden zal dit wel in overleg gaan met de relevante commissie aangezien de internetcommissie zich zoals gezegd vooral bezig houd met het platform en minder met de inhoud.

In ieder geval hopen we de site weer verder te kunnen verbeteren en horen graag de reacties.

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads