Kantinenieuws

Goed nieuws! Na de geslaagde herinrichting van de kantine vonden “De Vrienden van Blauw Wit” het jammer dat de keuken niet aangepakt kon worden. De financiële middelen lieten dat niet toe. Zij hebben nu een bedrag beschikbaar gesteld voor de aanpak van de keuken! Daar zijn we uiteraard superblij mee als kantinecommissie!! Momenteel wordt er een tekening uitgewerkt naar aanleiding van onze wensen. Het is de bedoeling dat er, onder leiding van Edwin de Munck, na dit seizoen gestart kan worden met de herinrichting zodat we volgend seizoen van start kunnen gaan in onze nieuwe frisse keuken. Mochten jullie nog ideeën hebben dan horen we dat graag.

Verder willen we aan de muur boven de kapstok in de hal en in de kantine de teamfoto’s ophangen. De muren zijn daar nog wel erg kaal. Dit zal dan in dezelfde lijn zijn als de grote foto’s die er al hangen. Meer ideeën over de aankleding van de kantine zijn welkom!

Wat minder goed nieuws; de inkoop van het o.a. bier is een stuk duurder geworden. We hebben echter als bestuur besloten de verkoopprijzen niet te verhogen. Dit omdat er vorig jaar al een fikse verhoging van de verkoopprijzen is doorgevoerd. Aan de hand van de cijfers van dit jaar zal er gekeken worden naar een eventuele verhoging in 2021.  

De pistoletjes van “Eten bij Huzen” zijn zeer goed ontvangen! We gaan hier dan uiteraard ook mee door. We krijgen ook weer fruit van basisschool “De Holterenk”. Dit staat zaterdags op de bar en mag gratis gepakt worden. Mochten jullie verder nog wensen hebben aangaande eten/drinken dan horen we dat graag.

In de kantine hebben we vele vrijwilligers. Zij houden de boel draaiende en schoon. We kunnen echter nog wel wat extra handen gebruiken. Voor de schoonmaak op maandagochtend van 09.00 tot 10.00, 1x per 5 weken alsmede voor de kantinedienst op de zaterdagochtend (2 personen, in 1 team) van +/- 08.30 tot 12.00, 1x in de 6 weken en de zaterdagmiddag van 12.00-16.00 ook 1x in de 6 weken. Schroom niet en meld je aan bij deze gezellig club vrijwilligers! Voor de schoonmaak kun je contact opnemen met Benita (06-40299937) en voor de kantinediensten met Esther (06-14483619).

Namens de kantinecommissie:

Willy, Benita, Renate & Esther

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads