Freddy Franke nieuwe trainer JO17-1, drietal verlengd

Wie goed opgelet had in de Blauwwitter, had in het voorwoord van voorzitter Roy Vrieling al gelezen wie voor komend seizoen de nieuwe trainer van Blauw Wit'66 JO17-1 wordt. Nadat bekend werd dat de huidge trainer van JO17-1 Ton Meussen Blauw Wit zou verlaten, zijn we als jeugdcommissie druk bezig geweest om een goede trainer te vinden en deze hebben we gevonden! Hieronder wil Freddy zich graag even voorstellen.

Mijn naam is Freddy Franke, ik ben 54 jaar en ben woonachtig in Deventer. Ik ben geboren in Enschede, waar dan ook mijn “voetbalroots” liggen. Ik ben werkzaam bij de Nederlandse Spoorwegen, waar ik binnen Leren & Presteren deel uit maak van een team dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van leertools en performancetools voor machinisten.

Ik ben dus niet alleen binnen mijn werk bezig met opleiden, maar ook binnen mijn hobby voetbal om spelers naar een hoger niveau te proberen te krijgen. Voor mij ligt de focus op samen dingen bereiken als team in totaliteit, dus spelers, begeleiding, maar ook de omgang en communicatie over en weer met club en ouders. Als trainer ben ik inmiddels ongeveer 15 jaar aan de slag in de regio Deventer, zowel bij jeugd als senioren selectie elftallen. Hierbij heb ik al een mooi aantal kampioenschappen en bekerfinales mogen mee maken.

De komende tijd zal ik bij verschillende wedstrijden aanwezig zijn om alvast een goed beeld te gaan vormen van de spelers die volgend seizoen in O17-1 zullen gaan spelen.Mocht je mij al “spotten”, dan nodig ik je hierbij van harte uit om mij aan te spreken mocht je nieuwsgierig zijn naar mij, mijn voetbalverleden of mijn ideeën over voetbal voor volgend jaar.

Ik kijk er naar uit om volgend jaar aan de slag te gaan. Tot snel! 

Sportieve groet,

Freddy Franke

Een mooi intro van Freddy die er nu al zin in heeft! Er is nog meer goed nieuws te melden, ook Marco Schuiterd, Lucas Woearbanaran en René v/d Berg (keeperstrainer) hebben met één seizoen verlengd. Marco gaat net als dit jaar de JO19-1 doen, Lucas blijft de JO15-1 doen. René is al jaren een vast gezicht als keeperstrainer en plakt er nog een seizoen bij aan. We zijn zeer verheugd dat Marco, Lucas en René nog een seizoen onze jongens mogen trainen!

Jeugdcommissie Blauw Wit'66

 

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads