Update 7 april vanuit het bestuur

Beste Blauwwitters,

Afgelopen maandag hebben wij een bestuursvergadering via ‘teams’ gedaan, waarbij we elkaar konden zien via een webcam en elkaar konden horen via de microfoon. 

We vonden het belangrijk dat wij in deze voetballoze tijd wat van ons te laten horen. Wat we in ieder geval al mede kunnen delen is dat wij nog steeds de richtlijnen van de overheid volgen en dat het sportpark in ieder geval tot 28 april dicht is. Daarnaast zijn we alvast bezig hoe we invulling gaan geven aan het voetbal wanneer het sportpark weer open mag en wanneer er weer gevoetbald mag worden. Het Mr.Knijfftoernooi is in ieder geval afgelast, de deelnemende ploegen worden hierover geïnformeerd. Vooralsnog hebben wij nog steeds de intentie om het Stratenvoetbaltoernooi en Tentenkamp/Totaaldag door te laten gaan, mits dit uiteraard verantwoord is en we toestemming hiervoor hebben vanuit de overheid.

Tot slot komt er ook in april geen uitgave van de Blauwwitter, aangezien er niet gevoetbald is de laatste tijd. We hopen dat iedereen in goede gezondheid blijft en hopelijk tot gauw!

Bestuur z.v.v. Blauw Wit’66

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads