Khate Deijk eerste winnaar Hans Stam Award!!

Het is al weer even geleden, maar precies een jaar geleden speelde Hans Stam een afscheidswedstrijd met 'The Legends' tegen het eerste elftal. Hans Stam werd na afloop van de wedstrijd in het zonnetje gezet door Gerwin ter Velde Harsenhorst en seniorencommissielid Peter Teeselink. Wie Hans Stam goed kent weet dan ook dat Hans Stam een echt voetbal, maar ook trainingsdier was. Weer of geen weer, hij stond er altijd. Vorig jaar zei hij het volgende erover. ,,Mijn huidige teamgenoten vonden het een buitengewone prestatie dat ik altijd wil trainen, terwijl ik dat de gewoonste zaak van de wereld vindt. Als je aan teamsport doet is het volgens mij de bedoeling dat je zo vaak mogelijk aanwezig bent en door te trainen samen beter wordt''. Vanuit dat oogpunt werd er dan ook een prijs uitgereikt voor de jeugdspeler die de beste trainingsopkomst had dit seizoen. Wie de prijs krijgt wordt uiteindelijk bepaald door de trainers, leiders en de jeugdcommissie. 

De eerste Hans Stam award is op woensdagavond 10 juni voor het eerst uitgereikt aan Khate Deijk! Khate brak in oktober een paar vingers toen ze voor het eerst een wedstrijd keepte. Ondanks dat, voetbalde ze door. Prompt brak ze tot overmaat van ramp ook nog haar onderarm. Weer trainde Khate 'gewoon' door, nu niet keepend, maar voetballend. Inmiddels is Khate weer helemaal fit en heeft ze zelfs het keepen weer opgepakt. Ondanks alle blessures, heeft Khate slechts zes (!) trainingen gemist en dat is absoluut bewonderingswaardig. Khate won als prijs een bon om een nieuw trainingspak uit te zoeken. Van Hans Stam ontving Blauw Wit'66 een gift van 250 euro om materialen aan te schaffen voor de jeugd. 

Khate, van harte gefeliciteerd! Hans Stam kennende is de mentaliteit van Khate de mentaliteit waar hij op doelt. Hans, super bedankt voor dit geweldige initiatief en we zijn erg benieuwd wie de volgende winnaar van de Hans Stam award wordt! 

Jeugdcommissie z.v.v. Blauw Wit'66

 

 

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads