Update ledenvergadering 16 november

Inmiddels zijn de email uitnodigingen voor de jaarvergadering aan de leden verstuurd. Heb je geen email gehad en wil je deelnemen stuur dan een mail naar ledenvergadering@blauwwit66.nl onder vermelding van je naam. Je ontvangt dan alsnog de link naar de online vergadering.

De jaarverslagen van de diverse commissies zijn onderaan dit bericht te vinden.

Een aantal praktische zaken rond de online vergadering. Allereerst is dit ook voor het bestuur de eerste keer met daardoor de nodige onbekende zaken die we tegenkomen. Voor de leden zal dit ook gelden. We zullen de vergadering online al rond 19:30 open zetten zodat iedereen alvast zijn verbinding kan testen, en nog even tijd heeft wat zaken te regelen als dat nodig is.

De gekozen techniek is een "uitzending", dus de aanwezigen kunnen niet inspreken, maar alleen via de chat-functie hun vragen stellen en opmerkingen plaatsen. Bij een testje kwamen we er achter dat het noodzakelijk is om een account aan te maken om te kunnen chatten. Dit kan gratis maar moet uiteraard wel vooraf geregeld worden. Je kunt nu al de gemailde link gebruiken en dit account aanmaken. Wil je geen account aanmaken dan kun je wel de vergadering volgen, maar geen reacties geven.

Ook het stemmen verloopt anders dan normaal. Tijdens de vergadering zal op het moment dat er een stemming is een link verschijnen in de chat-functie van de vergadering. Via die link kom je op een site waar je dan je stem kan uitbrengen. De voortgang van het stemmen zal live in de vergadering zichtbaar zijn. Stemmen is wel mogelijk zonder account.

Mochten wij nog praktische zaken tegenkomen dan zullen wij die nog via de website delen, dus check maandag nog even de site. Hieronder de reeds beschikbare jaarverslagen, een enkele commissie moet die nog insturen. 

pdf Notulen ALV 25-11-2019 

pdf Jaarverslag sponsorcommissie 

pdf Jaarverslag jeugdcommissie 

pdf Jaarverslag seniorencommissie 

pdf Jaarverslag Clubblad/Website/PR 

pdf Jaarverslag zaalafdeling 

pdf Jaarverslag kantinecommissie 

pdf Jaarverslag scheidsrechterszaken 

 

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads