In memoriam: Cor Beukenkamp

Op 25 januari is overleden op de leeftijd van 77 jaar ons lid van verdienste

Cor Beukenkamp

Doordat Cor in 1972 een baan kreeg bij de gemeente Holten kwam hij over van de vv OZC in Ommen naar Blauw Wit ’66. Hij werd vaste rechtsback in het 1e elftal en we kwamen er al snel achter dat Cor ook bestuurlijke kwaliteiten bezat. Hij was secretaris van onze vereniging van september 1978 tot oktober 1987. In die periode heeft Cor een geweldige positieve bijdrage geleverd aan de realisering van het eigen sportpark ’t Vletgoor, in gebruik genomen in het voorjaar van 1984.

Na zijn periode als secretaris was Cor contactpersoon voor de KNVB, deed hij kantinedienst en was hij clubscheidsrechter. Voor het vele werk wat hij voor onze vereniging heeft gedaan werd hij in april 2006 terecht benoemd tot lid van verdienste.

De laatste jaren kreeg Cor reputatie als mollenvanger van ’t Vletgoor. Bij zijn afscheid van de onderhoudsgroep, afgelopen voorjaar, vertelde hij dat op dat moment de teller op 310 stuks stond. 

Helaas ging zijn gezondheid vorig jaar erg achteruit en uiteindelijk is Cor op 25 januari overleden. Wij verliezen in hem een zeer kundig bestuurder en waardevol vrijwilliger.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met het verlies van Cor.

“zij zijn pas vergeten als wij er niet meer zijn”

CorBeukenkamp

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads