Boerenkool actie bij Blauw Wit: Scoor je boerengoal nu op zaterdag 13 februari!

Boerenkool actie: Scoor je boerengoal nu bij Blauw Wit’66!

Komende week wordt het heftig winterweer, is de temperatuur ouderwets laag en komt er misschien een dik pak sneeuw op de velden te liggen. En wie aan de combinatie winter en eten denkt, denkt natuurlijk: Dan gaan we eens lekker boerenkool eten thuis! En dit kun je nou nét bij Blauw Wit’66 op bestelling verkrijgen op zaterdag 13 februari a.s. van 17:00 – 19:00 uur op  Sportpark ‘Het Vletgoor’.

Waarom deze actie?

Zoals jullie wellicht al meegekregen hebben is de Poppe al jaar en dag onze trouwe hoofdsponsor. En stiekem zijn we daar toch wel een beetje heel trots op als club. Om het clubgevoel ook in deze tijd in stand te houden hebben we met onze sponsor bekeken wat wij voor elkaar en met elkaar zouden kunnen doen. Dit werd dus de ‘Boerengoalactie’. En hier reageerden zij enthousiast op!

Hoe werkt de actie?

Ben je lid, ns-lid, vrijwilliger of sponsor van BW dan kan je vanaf nu je bestelling plaatsen via het speciaal aangemaakte emailadres boerenkoolbijbw66@gmail.com. Wil je extra bestellen voor je gezin of nodig je iemand uit? Geen probleem, geef gerust het aantal porties door. Bij de bestelling hoeven we alleen je naam te weten en hoeveel porties je wilt bestellen (en eventueel wat je nog extra wil bestellen vanuit de kantine, zie hieronder).

De porties boerenkool kun je ophalen op zaterdag 13 februari a.s. tussen 17:00 – 19:00 uur op ons sportpark, uiteraard zorgen wij ervoor dat alles coronaproof verloopt. Een portie kost 8,50. Je krijgt dan een portie boerenkool met spekjes en een heerlijk Amsterdams uitje erdoor. En uiteraard mét een stuk rookworst, geheel bereid door de Poppe!

Je kunt uitsluitend met PIN betalen. Een aantal vrijwilligers staan voor de uitgifte van de boerenkool op de parkeerplaats. Je kunt de bestelling per auto, fiets of lopend ophalen, wat jouw voorkeur heeft. Wel het verzoek om bij voorkeur met één persoon de bestelling op te komen halen, i.v.m. de coronamaatregelen.

Kantine-omzet? Ja graag!

Maak je er nu écht een leuk avondje van en wil je ook een beetje bijdragen aan een beetje kantine-omzet? Dan kunnen wij jouw avond extra leuk maken! We verkopen ook flesjes fris á 1,50 (ook sportdranken). We verkochten ook kistjes bier, maar deze zijn al uitverkocht. Voor bij de koffie of later op de avonden verkopen wij nog chips (naturel), een snickers, een gevulde koek en een mars á 0,50 cent per stuk. Wil je hier gebruik van maken? Vermeld het dan even bij de bestelling.

We zien graag de aanmeldingen tegemoet komen. Opgeven kan tot donderdag 11 februari a.s.
We zien je graag op het Vletgoor!

Mailadres voor opgave: boerenkoolbijbw66@gmail.com

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads