Wordt jij 'De beste jeugdspeler van Nederland?'

Beste voetbalvrienden in Holten & omstreken,
 
Op donderdag 29 april (in de meivakantie) verzorgt 'voetbalscholing.nl' de activiteit 'beste voetballers van Nederland' voor vele jeugdspelers (vanaf 7 t/m 16 jaar en 3 maand) bij Blauw Wit'66 op sportpark 't Vletgoor te Holten.
Het is een voetbalevenement waarbij jeugdige voetballers de kans krijgen om zich via allerlei voetbalactiviteiten te plaatsen voor de finaledag van dit evenement. Uiteindelijk mag de winnaars van deze finaledag zich met recht de beste jeugdspelers van Nederland noemen! Op de middag bij ons op sportpark 't Vletgoor lopen échte jeugd-PSV scouts rond: Zij bepalen (mede) met de organisatoren wie er door gaan de regiofinale. De organisatie gaat volledig buiten Blauw Wit'66 om, elke deelnemer maakt een eerlijke kans. Blauw Wit'66 faciliteert dit evenement en wil de jeugd in Holten en de regio een leuke activiteit bieden in deze bijzondere coronatijden. Dus: Blauwwitters mogen meedoen, maar ook andere spelers van andere omliggende verenigingen zijn van harte welkom!   Win je de finale dag en ben je écht heel goed? Dan maak je zelfs een kans op een stage op sportpark de Herdgang, hét supermoderne trainingscomplex van PSV! Meer info vind je via de onderstaande link (poster):
 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejTuBzJRsZBZamXsh6APNBWTGtFTWR7rqrw3wg5hHz88GTgA/viewform
Nog meer weten? Kijk dan op de website van voetbalscholing.nl
 
De inschrijf kosten bedragen 15 euro per deelnemer. LET OP: VOL = VOL. Dit wil zeggen dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Uiteraard houden wij de corona-ontwikkelingen in de gaten. Op dit moment kan het evenement doorgaan, maar zijn er wel coronamaatregelen getroffen om dit evenement geheel coronaproof door te laten gaan. Mochten de maatregelen aangescherpt worden, wordt er in eerste instantie gekeken naar een nieuwe datum voor dit evenement.

Ben jij overtuigd? Schrijf je dan nu in via onderstaande link:
https://voetbalscholing.nl/product/jeugdspeler/
 
We hopen op een goede opkomst, mooi weer en bovenal een onvergetelijke ervaring voor alle jeugdvoetballers in Holten & omstreken!
Twijfel je nog of heb je andere vragen? Neem gerust contact op via de jeugdcommissie, via jeugd@blauwwit66.nl.

We zien je graag verschijnen op donderdag 29 april!
Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads