Zwijgen is goud, maar niet altijd

Ieder jaar zetten de Vrienden van Blauw Wit een lid van de vereniging in het zonnetje. In 2021 valt die eer te beurt aan Gert-Jan Ulfman. Zaterdag 3 april ontving hij daarom de gouden sterrenkijker uit handen van Henny Stam, weduwe van de in 2019 overleden oer-Blauwwitter, Johan Stam.

 

Vrienden-voorzitter Herman Withaar memoreerde Gert-Jan’s enorme inzet en positivisme voor de allerjongsten van de club. Zonder anderen tekort te willen doen, kun je gerust stellen dat hij zorgt dat er elke zaterdag wel wat te doen is voor onze toekomstige sterren. Zelfs in corona-tijd. Die inzet wordt nu beloond met de sterrenkijker waar zijn naam naast die van Johan Stam is gegraveerd.

 

Gert-Jan is aangenaam verrast en vindt het een grote eer om op deze manier in het zonnetje te worden gezet. Zoals zoveel vrijwilligers ervaart hij dat mensen makkelijk commentaar leveren als ze het ergens niet mee eens zijn. “Je moet het maar als een compliment zien als je niets hoort.” Juist daarom komt deze prijs op het juiste moment bij de juiste man terecht. Het is ook meteen een oproep aan iedereen die zijn club een warm hart toedraagt. Blauw Wit of Holten, voetbal, handbal of hockey, in het weekend of doordeweeks: zwijg niet, maar spreek uw waardering uit voor mensen die zich met hart en ziel inzetten. Dan wordt zwijgen zilver en spreken goud!

sterrenkijker uitreiking Ulfman 1380

 

Meer van Berichten Terug naar overzicht

Sportsads