Restaurant en Feestlocatie De Poppe
divider

Internationale O12 toernooi 2024

We maken ons op voor de eerste editie van het Eastern U12 Tournament. Het internationale jeugdtoernooi vindt op zaterdag 30 en zondag 31 maart plaats op ons sportpark ’t Vletgoor. Voetballiefhebbers en andere geïnteresseerden nodigen we van harte uit om tijdens het paasweekend te komen genieten van twee dagen vol topvoetbal.  

null

De afgelopen maanden is er met behulp van vele vrijwilligers hard gewerkt om de eerste editie van het Eastern U12 Tournament tot een succes te maken. Op sportpark ’t Vletgoor zijn alle voorbereidingen getroffen om de spelers uit binnen- en buitenland, begeleiders, ouders en andere belangstellenden op 30 en 31 maart te kunnen ontvangen.

Aan het toernooi voor Onder 12-teams nemen in totaal zestien teams deel, waaronder ploegen als Twente/Heracles, PSV, FC Utrecht, het Belgische Royal Antwerp en Odense BK uit Denemarken. Deze teams worden onderverdeeld in vier poules. De poulefase wordt op zaterdag afgewerkt en de eerste wedstrijden gaan om 10.30 uur van start. Het totale wedstrijdschema vind je via deze link 

null

Op zondag vinden vervolgens de finalerondes plaats. Het eerste fluitsignaal klinkt dan om 10.15 uur. De aftrap van de finale volgt om 14.00 uur, waarna de eerste winnaar van het  Eastern U12 Tournament rond de klok van 14.30 uur bekend is.

Wie op zaterdag 30 en/of zondag 31 maart een kijkje wil nemen op het Eastern U12 Tournament is van harte welkom op sportpark ’t Vletgoor, aan de Dorperdijk 3 in Holten. Kaarten voor de zaterdag of de zondag kosten 5 euro per stuk en deze zijn op beide toernooidagen te koop aan de kassa van het sportpark. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. 

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op dit prachtige toernooi

nullnullnull