Restaurant en Feestlocatie De Poppe
divider

Update vanuit de werkgroep "de Verkenners"

Beste leden, vrijwilligers, en betrokkenen van Voetbalvereniging VV Holten en Voetbalvereniging Blauw Wit,

Op 23 januari jl. heeft de Werkgroep De Verkenners met succes haar derde vergadering gehouden om verdere stappen te zetten in het proces verkenning mogelijke samenwerking tussen beide voetbalverenigingen in Holten. De vergadering stond in het teken van verdere uitwerking van verschillende samenwerkingsscenario's en het opstellen van een aanpak om waardevolle input van de leden van beide verenigingen op te halen.

Verdere uitwerking van de samenwerkingsscenario’s:
De werkgroep heeft de scenario's doorgenomen en verder uitgewerkt. Ook is gekeken waar mogelijk deze te onderbouwen. Elke variant, van het handhaven van de huidige situatie tot een volledige fusie, is onder de loep genomen met aandacht voor voordelen, nadelen, en mogelijke uitdagingen.

Wil jij ons helpen met jouw input?
Er is een aanpak opgesteld om input van de leden van beide verenigingen op te halen. Het doel is om alle leden de mogelijkheid te geven hun perspectief te delen en inzicht te geven in wat zij beschouwen als voordelen en nadelen van de verschillende samenwerkingsscenario's. Uiteraard op een goede, veilige en vertrouwde manier.

De werkgroep benadrukt het belang van een open dialoog en transparantie gedurende het hele proces. Het streven is om alle leden actief te betrekken en ervoor te zorgen dat hun stemmen gehoord worden. En dit waar mogelijk mee te nemen in het nog vast te stellen advies aan de besturen van beide voetbalverenigingen in Holten.

De komende weken zal hiervoor een enquête onder de leden van beide verenigingen worden uitgezet. Je krijgt hierover apart bericht via de vereniging.

Communicatie en Planning:
De werkgroep zal de beide besturen regelmatig informeren over de voortgang. Medio april streven we ernaar om een advies uit te brengen over de te volgen scenario's. Uiteraard zullen leden van beide verenigingen op dat moment verder worden geïnformeerd.

Namens de besturen van v.v. Holten en Blauw Wit '66 willen we jullie danken voor jullie betrokkenheid, nieuwsgierigheid en enthousiasme gedurende dit proces. Samen bouwen we aan een sterke toekomst voor ons voetbal in Holten.

Tips voor de werkgroep kun je blijven delen via het speciaal opgerichte emailadres: voetbalverkenners@gmail.com.

Met sportieve groet,

Besturen v.v. Holten en Blauw Wit '66