Restaurant en Feestlocatie De Poppe
divider

3 punter voor Dames 1

Afgelopen zaterdag stond voor onze dames 1 de wedstrijd tegen HHC Hardenberg op het programma. Het dames 1 team werd deze middag versterkt met een aantal speelsters van dames 2, waarvoor dank! Het beloofde een lastige wedstrijd te worden, want HHC draait bovenin de competitie mee.

In de eerste helft van de wedstrijd zetten onze dames een sterke prestatie neer. Ze waren de bovenliggende partij en hielden de verdediging goed gesloten, waardoor ze weinig kansen aan de tegenstanders weggaven. Vlak voor het rustsignaal  kreeg Iris Bos aan de rand van het zestienmetergebied  de bal  en met een indrukwekkende dribbel omzeilde ze de verdedigers en plaatste ze de bal perfect in het doel! Een mooie 1-0 voorsprong!

De tweede helft verliep wat rommeliger aan de kant van Blauw Wit. Ze zakten wat dieper in en hadden moeite om het spel op te bouwen. Het was voor de Blauw Wit supporters nagelbijten terwijl HHC Hardenberg langzaam maar zeker meer grip op de wedstrijd kreeg en gevaarlijke kansen begon te creëren. Dankzij uitstekend keeperswerk van Malou Spijker slaagde Blauw Wit erin om de voorsprong te behouden.

Na een spannende 90 minuten stond er nog steeds 1-0 op het scorebord, en dat betekende een belangrijke overwinning voor ons dames 1-team.

Volgende week speelt het Dames 1 team uit in de beker tegen FC Zutphen. De wedstrijd begint om 15.00 uur.