Restaurant en Feestlocatie De Poppe
divider

Afscheidswedstrijd oud 1e spelers - 17 december

17 december a.s. zal er een afscheidswedstrijd georganiseerd worden voor 5 oud-spelers van ons 1e elftal, te weten: Arian Vorkink, William Kolkman, Remon Muller, Gijs Klein Nagelvoort en Jurgen van Dijk. Deze jongens hebben bij elkaar opgeteld 1.149 wedstrijden voor ons vlaggenschip gespeeld en worden op deze dag nog eenmaal in het zonnetje gezet!

De wedstrijd zal aanvangen om 15:00 uur en gespeeld worden tussen ons huidige 1e elftal en een elftal samengesteld door de hiervoor genoemde spelers met jongens waarmee zij in het verleden samengespeeld hebben. De wedstrijd staat onder leiding van het arbitrale trio: Harry Sjoers, Herman Withaar en Jan Klein Nagelvoort. Het team van oud-spelers zal gecoacht worden door niemand minder dan Jan Nijkamp.

Aansluitend zal er een gezellige middag en avond georganiseerd worden, waarbij ook de jubilarissen uit de afgelopen coronajaren in het zonnetje gezet zullen worden. Ook zal Oonz'n Hook voor het Rad van Avontuur zorgen en zal Rob Stam als Acoustic DJ de avond feestelijk afsluiten!