Restaurant en Feestlocatie De Poppe
divider

In memoriam: Diederik Kruimelaar

Met groot verdriet moeten wij melden dat Diederik Kruimelaar op 25 juni is overleden. Diederik was eind jaren 80 en begin jaren 90 een gewaardeerd bestuurslid namens de jeugdafdeling en heeft daarnaast diverse vrijwilligersfuncties vervuld bij Blauw Wit. Zijn toewijding aan onze club was enorm en hij was een vaste toeschouwer bij het eerste elftal en als lid van Oonz'n Hook ook een graag geziene gast in de kantine. Helaas liet zijn gezondheid het de laatste jaren niet meer toe om aanwezig te zijn op 't Vletgoor.

In december heeft een afvaardiging van het bestuur Diederik nog bezocht om hem te huldigen voor zijn 40-jarig lidmaatschap. Tijdens dit bezoek vertelde Diederik vol passie over zijn tijd bij Blauw Wit en hoe hij de resultaten van het eerste elftal nog steeds op de voet volgde. Dit typeerde hem als een echte Blauwwitter.

Na een toch wel slopende laatste jaren is hij op 25 juni in het ziekenhuis in Deventer overleden. Wij wensen zijn gezin, familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Rust zacht, Diederik. Je blijft voor altijd in onze herinnering als een ware Blauwwitter.