Restaurant en Feestlocatie De Poppe
divider

Liam Spijker winnaar Johan Stam penaltybokaal

Het perfect georganiseerde voetbalkamp voor de jeugd was ook dit jaar weer een groot succes. Maar liefst 88 kinderen hadden zich opgegeven en hebben genoten van de spelletjes, toernooitjes, en het kletsen bij een kampvuur tot in de late uurtjes. Een dikke pluim voor de organisatie die alles in korte tijd heeft opgezet.

Het kamp werk zaterdagochtend afgesloten met de Johan Stam penaltybokaal. 
Nadat in de eerste ronde van de penaltybokaal bijna alle deelnemers hun penalty raak wisten te schieten op de keeper van onze heren 1, Nathan Hofman, bleven er na een aantal rondes uiteindelijk nog drie penaltynemers over.
Sepp ten Brinke uit de JO 8-2, Liam Spijker van de JO 9-2 en Enricco Finke van de JO 13-1 mochten het in de finale tegen elkaar opnemen. Nadat Sepp en Liam allebei hun penalty hadden gemist had Enricco de mogelijkheid om de winnende binnen te schieten. Maar ook hij mistte de beslissende penalty en zo mochten de drie het nog eens tegen elkaar opnemen. Een aantal rondes wisten ze allemaal hun penalty te benutten en zo leek het een lange strijd te worden. Uiteindelijk maakte na een aantal rondes Liam toch een eind aan de strijd, want hij wist als enige zijn penalty te benutten. Hij mocht de Johan Stam bokaal en een mooie voetbal in ontvangst nemen van de familie Stam. 

Na de penaltybokaal was het tijd voor het seniorentoernooi. Hierbij ging de 45+ 1 er met de winst vandoor. nullDe 2e plek was voor het 1e team van het 3e en het 2e team van het 3e ging er met de laatste podiumplek vandoor. Na de prijsuitreiking die bestond uit bitterballen en een kratje bier werd er nog lang nagezeten op het terras.