Restaurant en Feestlocatie De Poppe
divider

Egbert Rietberg ontvangt "De Sterrenkijker" van de Vrienden van Blauw Wit

Het seizoen 2023/2024 ligt al enige weken achter ons. In vorige jaren sloten De Vrienden het seizoen af met een BBQ tijdens de laatste wedstrijd van het vlaggenschip van Blauw Wit. Dit seizoen kozen we er voor om het af te ronden met een hapje eten in combinatie met het kijken van een wedstrijd van het Nederlands Elftal op het EK. Ook zouden we de Sterrenkijker 2024 uitreiken.

Herman had bij De Poppe een fijn buffet besteld en Jan had de Sterrenkijker laten graveren met de naam van de  - eerder dit jaar - door De Vrienden gekozen persoon. Nadat Bas het eten had opgehaald, kwamen de eerste Vrienden binnen gedruppeld en werd het buffet geopend. Even later startte ook de wedstrijd van het Nederlands Elftal. Vanuit Holten werd het Nederlands Elftal in Berlijn, er op geattendeerd dat de Oostenrijkers toch wel erg vaak scoorden in de eerste tien minuten van de wedstrijd. Het mocht niet baten, de waarschuwing werd niet gehoord! Het gebrek aan inzet en negatieve uitslag van het Nederlands Elftal hadden geen effect op de mooie avond.

Hoogtepunt was de uitreiking van De Sterrenkijker in de rust van de wedstrijd. Na Johan Stam, Gert-Jan Ulfman en Esther Spijker werd hij uitgereikt aan … Egbert Rietberg! Jan hield een mooie speech. Egbert was wel geraakt door dit gebaar, merkten we.

Zeer verdiend en dank nogmaals voor alle inzet voor de vereniging Egbert!

Wil jij ook lid worden van de Vrienden van Blauw Wit? Stuur een mail naar vrienden@blauwwit66.nl of spreek Herman Withaar, Bas Hoft of Jan Stam aan. De kosten zijn 100 euro per jaar. Van deze 100 euro wordt 70% besteed aan iets voor de jeugd en/of vereniging. Recentelijk is bijvoorbeeld de camera gekocht die je nu regelmatig langs het veld ziet. Van de andere 30% worden leuke dingen voor de Vrienden zelf georganiseerd. Een bedrijfsbezoek, een rondleiding of samen naar een voetbalwedstrijd kijken met wat te eten erbij!

nullnullnull