Restaurant en Feestlocatie De Poppe
divider

Teamindeling jeugd seizoen 2023-2024

De afgelopen maanden is er door de jeugdcommissie hard gewerkt aan de teamindeling voor het seizoen 2023/2024. Deze indeling is mede tot stand gekomen door overleg met trainers, leiders en de verschillende coördinatoren binnen de vereniging. De indeling vind je hier

Teamindeling jeugd 23-24

Het maken van de indeling was ook dit jaar weer een puzzel. Daarbij doen we ons best om iedereen in te delen in een team dat bij hem/haar past en proberen we met behulp van betrokkenen op een zorgvuldige manier tot de teamindeling te komen. Wij zijn dan ook van mening dat er een goed onderbouwde teamindeling ligt, waarmee we ongetwijfeld een mooi seizoen tegemoet gaan. 

Naast het maken van de teamindeling dienen voor alle teams ook de functies van trainer(s) en leider(s) ingevuld te worden. Een aantal trainers/leiders heeft al laten weten ook volgend seizoen (weer) een functie te willen vervullen. Dank daarvoor! Desondanks zijn er ook nog een aantal posities die nog niet bezet zijn.

We doen dan ook een dringend beroep op ouders, verzorgers en andere personen om een van de openstaande vacatures in te vullen. Iedereen kan daarbij iets voor de club betekenen en dit kan bijvoorbeeld ook in een duo-functie of één avond in de week. Verstand van voetbal of ervaring is daarbij geen vereiste. Zo is er voor beginnende trainers binnen de vereniging voldoende begeleiding aanwezig. 

Voor vragen over de indeling kunt u terecht bij de verschillende coördinatoren of Niels Meijerink, voorzitter van de jeugdcommissie. Dit kan via jeugd@blauwwit66.nl of 0614784100. Personen die als jeugdleider of -trainer iets willen betekenen voor onze vereniging zijn van harte welkom en kunnen zich eveneens via deze contactgegeven melden.

Namens de jeugdcommissie van Blauw Wit ’66,

Met sportieve groet,

Niels Meijerink