Restaurant en Feestlocatie De Poppe
divider

Vrouwen 1 door naar finale nacompetitie

Afgelopen zaterdag speelden onze vrouwen 1 de nacompetitiewedstrijd om lijfsbehoud tegen asv Dronten.  Met geregelde busjes van 123 busjehuren.nl vertrokken de dames naar de polder voor de wedstrijd die om 17.00 uur begon.

De eerste helft was een gelijk opgaande strijd. Beide ploegen creëerden kansen, maar de rust werd ingegaan met een 0-0 stand. Na de pauze kwamen ze sterk uit de kleedkamer, maar na 65 minuten stonden de vrouwen toch helaas 1-0 achter. Ze bleven strijden tot letterlijk de laatste minuut. In de 90+4e minuut scoorde Iris Bos de gelijkmaker: 1-1!

Na de nodige noodzakelijke kuitmassages gingen ze de verlenging in. Beide teams waren zichtbaar vermoeid, en met lange ballen over en weer kon de beslissing aan beide kanten vallen. Dit gebeurde echter niet en het was tijd voor penalty’s.
Gelukkig hadden ze deze week geoefend! Dankzij een misser van de tegenstander en een cruciale redding van Dewi Kruk, hoefden ze de reeks niet eens af te maken. Na vier strafschoppen waren ze klaar voor de derde helft!

De vrouwen maken zich nu op voor de finale die zaterdag gespeeld gaat worden tegen Oerterp. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Schutlanden in Hoogeveen en begint om 14.30 uur.

DE DAMES KUNNEN ALLE SUPPORT GOED GEBRUIKEN, DUS KOMT ALLEN!