Restaurant en Feestlocatie De Poppe
divider

Vrouwen 1 verliest nipt van Bergentheim

De vrouwen 1 mocht deze zaterdag op bezoek bij een op papier gelijkwaardige tegenstander, Bergentheim.

De eerste helft van de wedstrijd was behoorlijk spannend, met mooie combinaties van beide teams. Na 45 minuten gingen de speelsters de kleedkamer in met een stand van 1-1, dankzij een fraaie goal van Tess Scheperman.

Na een peptalk van Sander en enkele wissels begonnen ze aan de tweede helft. Blauw Wit leek sterker, maar slaagde er niet in om te scoren. Na 75 minuten viel een doelpunt met een halve omhaal aan de verkeerde kant: 2-1 met nog 15 minuten te gaan. Lucie Veneklaas werd van de linksback naar linksvoor verplaatst om de druk te verhogen en achterin één-op-één te spelen, maar dat mocht niet meer baten.

Uiteindelijk bleef na een sportieve wedstrijd de 2-1 op het scorebord staan.

Het goede nieuws is wel dat de bekerwedstrijd van de vrouwen 1 vorige week werd gewonnen en uit betrouwbare bron hebben we ook vernomen dat de 3e helft ook voor onze vrouwen 1 was.

Volgende week spelen de vrouwen thuis om 12:45 uur tegen V.V. de Weide uit Hoogeveen.