Restaurant en Feestlocatie De Poppe
divider

Vrouwen 1 wint verdient van sc Genemuiden

De Blauw Wit vrouwen 1 speelde vandaag de 1e thuiswedstrijd in de 2e klasse tegen de vrouwen van SC Genemuiden.

Het eerste deel van de wedstrijd verliep moeizaam voor Blauw Wit. Al in de 14e minuut incasseerden ze een tegendoelpunt. Gelukkig scoorde Lucie Veneklaas in de 25e minuut de gelijkmaker, na eerst op de paal te hebben geschoten. Lucie zat lekker in de wedstrijd en maakte in de 28ste minuut zelfs de 2-1, waarmee ook de rust werd ingegaan.

Na de rust begon Blauw Wit sterk en Lucie liet opnieuw van zich horen met een doelpunt in de 54ste minuut, waardoor de voorsprong werd vergroot tot 3-1. Dankzij goed voetbal kreeg Blauw Wit veel kansen. In de 60ste minuut betrad Floor Haan het veld. Zeven minuten nadat ze in het veld kwam wist ze al te scoren, waardoor de eindstand op 4-1 kwam te staan.

Een mooie overwinning na een leuke wedstrijd. Volgende week staat er een uitwedstrijd gepland om 13:15 uur tegen ZAC uit Zwolle.