Restaurant en Feestlocatie De Poppe
divider

Vrijwilligers

De voetbalvereniging Blauw Wit '66 kent een geweldig grote groep vrijwilligers die hun steentje bijdragen om de club draaiende te houden. Zonder al deze vrijwilligers kan een sportvereniging als de onze eenvoudig niet bestaan. Daarnaast maken al deze vrijwilligers het ook mogelijk dat er tegen bijzonder lage kosten gesport kan worden.
Voor Elkaar - Met Elkaar moeten we er dus ook voor zorgen dat er een prettige klimaat heerst om het vrijwilligerswerk aantrekkelijk te maken maar bovenal te houden. Goede afbakening van taken en verantwoordelijkheden bijvoorbeeld, is zo iets. Op deze manier kan iedereen doen wat 'ie leuk vindt maar ook rekening houdend en afhankelijk van zijn/haar vrije tijd.

Hoe betrokken ben jij?
Lid worden van onze club houdt in dat we een vrijwilligers-inspanning van u als lid of als ouder van een jeugdlid verwachten. U kunt uw keuze aangeven hetgeen het beste bij u past: een 'algemene' taak of een meer een 'sportgerelateerde' taak.

Opleiding
Blauw Wit '66 besteedt ook veel aandacht aan het opleiden of scholen van vrijwilligers. De instructie-training van het gebruik van AED (hart defibrillator) of het opleiden van trainers, teambegeleiders en clubscheidsrechters zijn slechts voorbeelden.

Vacatures
We hebben de volgende 'vacatures':

  • Beheerders internetsite: het plaatsen van foto's, berichten en verslagen op de internetsite.
  • Kantine: draaien van bardiensten op de zaterdag. We werken in drie shifts.

Doe mee en meld je aan!

Enthousiast geworden of benieuwd naar jouw mogelijkheden? Geef je interesse aan via
jeudgdcommissie@blauwwit66.nl en er wordt snel contact met je opgenomen. Informatie opvragen kan altijd via het emailadres: jeugdcommissie@blauwwit66.nl

Maar je kunt natuurlijk ook altijd even een vrijwilliger aanschieten voor wat meer informatie. Er is vast wel iemand binnen de vereniging die je kent. 

Je bent van harte welkom namens alle vrijwilligers van Blauw Wit '66